X

Vuokraa Flipperi

Vuokraamme flippereitä tilaisuuksiin sekä niin yksityisille kuin yrityksille. Palvelumme toimii ns. avaimet käteen periaatteella. Tuomme laitteen, pidämme sen kunnossa ja noudamme kun vuokra-aika loppuu.

Voit vuokrata laitteen muutamaksi päiväksi erilaisiin tilaisuuksiin tai kuukausiksi vaikkapa asiakkaiden odottelutiloihin. Myös rahalukolliset palvelut!

Esimerkiksi yrityspaketissa sovimme kokonaisajasta. Voit valita laitteen vailikoimastamme ja vuokraan sisältyy koneen vaihto aina tietyin väliajoin halutessasi. Free Play soveltuu valvottuihin asiakastiloihin, rahalukollinen taasen kahviloihin, huoltoasemille ja vastaaviin. 

 

Pystymme toimittamaan yrityspakettia koko Vaasan läänin alueella. Kysy vuokrauspalveluista!

Pelihallin Palvelut

Pelihallin pelipäivät

Pelipäiviä järjestetään pari kertaa kuukaudessa, yleensä joka toinen lauantai. Pelipäivinä ovet avautuu kello 14.00 ja sulkeutuu 20.00. Tällä aikavälillä voit pelata sisäänpääsymaksun hinnalla niin paljon kuin haluat. Aikuisilta sisäänpääsy maksu on 10 euroa, alle 12 v. 5 euroa.

HUOM! Varmista pelipäivä aina facebook-sivustolta!

 

 

Yksityistilaisuudet

Pelihallissa voit järjestää pikkujouluja, polttareita, tykypäiviä ja muita yksityistilaisuuksia. Ohjelmana voimme järjestää kisaturnauksia osallistujille. Standardihinta kolmen tunnin ja kymmenen hengen tilaisuudelle on 150 euroa, lisähenkilöistä 10 euroa lisää per henkilö. 

Kysy lisää !

 

 
Pelaa pelipäivissä
Pelipäivissä pelaat sisäänpääsymaksun hinnalla niin paljon kuin haluat. Tule yksin, tuttujen tai perheen kanssa viihtymään.
Vuokraa flipperi
Vuokraamme yrityksille ja yksityisille flippereitä avaimet käteen -periaatteella. Tuomme ja noudamme laitteen.
 
Yksityistilaisuudet
Vuokraamme pelihallia polttareihin, tykypäiviin, pikkujouluihin ja muihin tilaisuuksiin. Kysy !
Tarjoa asiakkaille pelipalveluita
Tarjoa asiakkaille tai henkilöstölle peliviihdettä. Pidempiaikaisissa sopimuksissa laite vaihdetaan välillä. Kolikkolukolla tai ilman.
Korjaus ja huoltopalvelut
Löytyykö kotoasi rikkinäinen flipperi? Tarjoamme myös korjaus- ja huoltopalveluita.
Ostamme automaatteja
Löytyykö autotallista vanha automaatti? Ostamme vanhoja flippereitä, peli- ja muita automaatteja. Ehdota!